Skip to main content Skip to search

Заявки

Запитване за регистрация на фирма и покупка на регистрирана фирма

Запитване за регистрация на фирма от Ню Къмпани България ЕООД

Ако сте решили да стартирате своето ново начинание и се нуждаете от регистрация на фирма и консултации за съпътстващите данъчни и счетоводни аспекти, може да изпратите запитване чрез формата за запитване за регистрация на фирма. Попълнете посочените полета и ние ще се свържем с Вас, за да обсъдим всички аспекти, които Ви интересуват. Възползавйте се от префенциалните ни предложения сега и регистрирайте своята нова фирма на цени от 169.00 лв, с включени такси към Търговски регистър.

Изпрати запитване сега

Запитване за закупуване на готова регистрирана фирма от Ню Къмпани България ЕООД

Ако сте решили да стартирате своето ново начинание и се нуждаете от готова регистрирана фирма, за да стартирате дейността си веднага, както и от консултации за съпътстващите данъчни и счетоводни аспекти, може да изпратите запитване чрез формата за запитване. Попълнете посочените полета и ние ще се свържем с Вас, за да обсъдим всички аспекти, които Ви интересуват.

Изпрати запитване сега

Заявка за връзка с нас

Ако желаете да използвате нашите услуги, но не сте сигурни в параметрите, които трябва да попълните във формата за запитване, може да заявите обратна връзка с нас. Изпратете ни Вашето име и телефон и ние ще се свържем с Вас, за да обсъдим Вашите нужди и ще изготвим най-подходящото предложение.

Може да изпратите заявка за консултация и ние ще се свържем с Вас, за да обсъдим нуждите Ви и да намерим най-подходящия начин да сме Ви полезни.

    Интересувам се от консултация за:

    Прочетете нашите полезни съвети при избор на счетоводни услуги.